Wie van ons heeft er niet met zekere regelmaat een lekker taartje, heerlijke garnalen croquetten, een afbak Tarte Tatin, of een super lekkere fles advocaat gekocht bij Patisserie Holtkamp op de Vijzelgracht? Altijd genieten! Stef Lokin interviewt op 7 maart 2025 Cees Holtkamp over zijn leven en werk als banketbakker, stadsgids en opa.

Cees Holtkamp weet echt ontzettend veel van banketbakken. Hij schreef er een boek over met heerlijke recepten en nuttige weetjes. Maar wist u dat hij ook een bevlogen Stadsgids is geweest? En dan is Cees Holtkamp ook nog een foodtube ster. Samen met zijn kleindochter Stella laat hij op Youtube zien, dat je ook met simpele middelen heerlijk dingen kunt bakken.

Datum: vrijdag 7 maart
Inloop: vanaf 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Adres: Keizersgrachtkerk, Keizersgracht 566

Ook niet leden en introducees zijn welkom op deze avond. Zij betalen 5 euro entree. Dit bedrag moet bij binnenkomst contant betaald worden. In ruil hiervoor wordt koffie/ thee en na afloop een drankje aangeboden.

Aanmelden voor deze thema-avond kan vóór 3 maart 2025 door een email te sturen naar stadsdorpgrenst@gmail.com